introduction-image

Ibu Harnik kinderopvang

Java, Indonesië

Waar zet dit project zich voor in?

Ibu Harnik vangt ongeveer 42 kinderen op waarvan de ouders op het land werken. Samen met onze lokale agent in Indonesië ondersteunen wij dit project.

Waar gaan de donaties naartoe?

Ibu Harnik

Van onze bijdrage aan Ibu Harnik worden onder andere schooluniformen, -tassen, en -boeken gekocht. Sinds 2015 wordt de bijdrage vooral gebruikt voor de aanschaf van nieuwe kleding en schoenen.

In 2020 werd er door ons een actie gestart om geld in te zamelen voor verschillende landen die leden onder de Coronacrisis, waaronder Indonesië. Deze donatie ging volledig naar verschillende lokale reisbegeleiders, hun werk viel weg omwille van de wereldwijde pandemie, zo konden zij in hun levensonderhoud blijven voorzien.

In 2021 is er ook gedoneerd, deels aan Ibu Harnik in Kalibaru en deels aan de Widya Guna Foundation. Bij Ibu Harnik ging de donatie vooral naar aankopen van sokken, schoenen, schooluniformen en schoolmateriaal voor 15 kinderen.

 

 

 

 

Help je mee?

Help dit lokale project met een donatie via overboeking. Hier zitten geen extra kosten aan vast, dus jouw volledige donatie wordt aan het project besteed.