introduction-image

Columbus Travel

Columbus Travel

De lezers van het toonaangevende reismagazine Columbus Travel hebben Koning Aap uitgeroepen tot de nr.2 meest duurzame reisorganisatie van Nederland! Fantastisch nieuws, waar we uiteraard super trots op zijn!

Columbus Travel heeft een duurzaamheidsenquête (1.167 respondenten!) onder haar lezers gehouden en daaruit blijkt dat de Nederlandse reiziger de volgende drie reisorganisaties verreweg het duurzaamst vindt:

  1. SNP Natuurreizen (28% van de stemmen)
  2. Koning Aap (24% van de stemmen)      
  3. Better Places (12% van de stemmen) 

Columbus Travel schrijft: 'Deze organisaties profileren zich actief als duurzaamheidsspecialist in de reisbranche, en benadrukken dat samenwerking tussen reisorganisaties cruciaal is om daadwerkelijk verandering teweeg te brengen’. 

Wij zijn er zeer trots op dat Koning Aap zo gewaardeerd wordt door de Nederlandse reiziger en zullen onze inspanningen op dit gebied blijven ontwikkelen. Naast onze Travelife certificering, het volledig compenseren van de CO2-uitstoot van onze reizen en het steunen van verschillende lokale projecten ligt onze focus op de toekomst. Het verduurzamen van onze reizen, rekening houdend met mens, natuur en cultuur, speelt hierbij een belangrijke rol. Denk hierbij aan bijzondere overnachtingen (homestays), excursies met een duurzaam karakter, het verminderen van binnenlandse vluchten en het uitbreiden van onze Europese bestemmingen.

Help ons de wereld te verbeteren, avontuur na avontuur. We. Feel. Responsible

Ook zullen wij genoemd worden in de nieuwste editie van het Columbus Travel magazine, welke deze keer volledig in het teken staat van duurzaam reizen. Nieuwsgierig? Klik hier voor een preview. 

 

.