introduction-image

Donaties voor onze lokale helden

Donaties voor onze lokale helden

Een reis organiseren doen wij niet alleen. Hierbij worden wij geholpen door onze lokale agenten, lokale reisbegeleiders, gidsen en chauffeurs. Zij zijn medeverantwoordelijk voor het onvergetelijk maken van een reis door 'hun' land. Door het wegvallen van het toerisme zitten velen van hen zonder werk en dus zonder inkomen.

Wij besloten deze -in onze ogen- lokale helden een handje te helpen om tijdens de crisis het hoofd boven water te houden en riepen onze reizigers gedurende de laatste twee weken van maart op om te doneren.

Het resultaat is hartverwarmend!

 

Totale opbrengst

In totaal hebben onze reizigers maar liefst € 4.223,- gedoneerd. Wij zijn enorm trots dat onze gulle reizigers dit mooie totaalbedrag hebben gedoneerd aan hun lokale helden.

 

Lokale helden

Dit bedrag is ingezameld voor onze lokale helden uit de 6 landen die deze financiële steun momenteel het hardst kunnen gebruiken, namelijk Nepal, Madagascar, Bolivia, Guatemala, Sri Lanka en Iran. Mooi nieuws: onze Iraanse agent heeft het gehele ingezamelde bedrag (€ 490,-), verdubbeld!

 

Gulle gevers

In nog geen twee weken tijd werden er 133 donaties gedaan met een gemiddeld bedrag van € 31,75 per donatie.

 

Bedankt!

We hopen natuurlijk dat we snel weer veilig de hele wereld over kunnen reizen, zodat onze lokale helden je persoonlijk kunnen bedanken voor je medeleven en financiële steun. Maar voor nu zeggen wij het alvast:

dhanybhad, gracias, shokran, thank you en bohoma istuti... oftewel: dankjewel!

 

Waarom hebben wij voor donaties per bankoverschrijving gekozen?

Om jullie donaties in te kunnen zamelen, maakten wij eerder gebruik van het inzamelingsplatform GoFundMe. Ook voor Iran hebben wij in het platform van GoFundMe een inzamelingscampagne opgezet. Het Amerikaanse platform GoFundMe ondersteunt Iran echter niet en heeft daarom ons gehele account, inclusief de inzamelingsacties voor Nepal, Madagascar, Bolivia, Guatemala en Sri Lanka, per direct en zonder waarschuwing verwijderd. Heb jij een donatie gedaan via GoFundMe? Dan heb je jouw gedoneerde bedrag inmiddels van GoFundMe teruggestort gekregen.

 

Daarom zijn wij de doneeractie opnieuw gestart, ditmaal via overboeking. Dit is minder transparant dan via een geldinzamelingsplatform. Het grote voordeel is echter dat hier geen extra kosten aan vastzitten. Jullie volledige donaties zijn daarom bij de lokale reisbegeleiders terecht gekomen.