introduction-image

Jij reist, wij planten!

Jij reist, wij planten!

ReforestArg zet zich in Argentinië in om de inheemse bossen te herplanten en herstellen. Maar zij doen dit niet alleen: ook jij helpt automatisch mee als je met Koning Aap naar Argentinië reist!

ReforestArg zet zich in Argentinië in om de inheemse bossen te herplanten en herstellen, omdat er zich op dit moment een noodsituatie afspeelt vanwege grootschalige ontbossing. De ontbossingen vinden vooral plaats in de vier noordelijke regio’s: Santiago del Estero, Salta, Formosa en Chaco. ReforestArg helpt mee aan herstel door inheemse Argentijnse bomen te planten in deze gebieden.

Maar ook wij helpen mee!

In samenwerking met onze lokale agent ter plaatse, Say Hueque, zijn wij een mooie actie gestart. Voor iedereen die met ons mee op reis gaat naar Argentinië, planten wij een boom!

Na afloop van de reis ontvang je dan ook een officieel certificaat op jouw naam van de nieuwe boom in Argentinië. Op deze manier ondersteunen we samen de lokale economie, beschermen we het land en water, compenseren we een deel van je lokale CO2 voetafdruk, behouden we de biodiversiteit en zeggen we stop tegen de opkomst van exotisch plantensoorten.

Op reis naar Argentinië

Wil jij op een prachtige rondreis door Argentinië, waarbij er automatisch een boom vanuit jouw naam zal worden geplant? Kijk dan hier voor meer informatie over onze 24-daagse groepsreis met Koning Aap door Patagonië. Reis je vanuit België? Klik dan hier.