introduction-image

Donaties aan onze lokale projecten in 2021

Faniëlle
woensdag 26 januari 2022

Donaties aan onze lokale projecten in 2021

De wereld verkennen is iets wat we graag doen, maar dan wel op een verantwoorde manier. Wij geven graag iets terug aan de bestemmingen die onze reizigers bezoeken. Maar wat houdt dit precies in? Wij delen de resultaten graag met jullie.

Wereldwijd steunen wij een aantal projecten met een financiële bijdrage. Dit doen we al vele jaren in samenwerking met onze lokale agenten, maar ook met onze reizigers!

Bij het boeken van een reis bij Koning Aap NederlandKoning Aap België, Shoestring, YourWay2GO Nederland en YourWay2GO België kun je er namelijk voor kiezen om een donatie te doen aan een van de projecten die wij ondersteunen. Ook via deze website kun je op elk gewenst moment een bijdrage geven aan een van de projecten. Heb je een reis geboekt bij Koning Aap, Shoestring of YourWay2GO die vanwege COVID-19 niet door kon gaan? Dan heb je van ons een Corona-voucher ontvangen. Bij elke boeking die vervolgens met de Corona-voucher werd gemaakt, hebben we uit jouw naam € 25,- aan het duurzame project van jouw keuze gedoneerd.

Hieronder zie je nog eens overzichtelijk waar elk project voor staat. Daarna zie je per project hoeveel geld er in 2021 in totaal is ingezameld.



Totale opbrengst

In totaal is er in 2021 maar liefst € 18.635,- aan de lokale projecten overgemaakt, waarvan € 6.385,- door onze gulle reizigers. De Stichting Straatkinderen Medellín was in 2021 het populairste duurzame project onder onze reizigers.

Bedankt!

Xièxiè, terima kasih, shukran, dankie, gracias, dhan'yavāda en dhanyavaad... oftewel: dankjewel!

Wil je ook doneren?

Heb jij hierboven een duurzaam project zien staan waar je graag een donatie aan wilt doen? Help dit lokale project met een donatie via overboeking. Hier zitten geen extra kosten aan vast, dus jouw volledige donatie wordt aan het project besteed. 

Gezamenlijk kunnen we écht het verschil maken!