introduction-image

Een recordinzameling voor de Voedselbank

Marisa
maandag 16 januari 2023

Een recordinzameling voor de Voedselbank

Al jaren organiseren Koning Aap, Shoestring en YourWay2GO rond de decembermaand een inzamelactie voor de Voedselbank Amsterdam. In ons kantoorpand zijn dan lege kratten te vinden met lijstjes met producten waar volgens de Voedselbank de meeste behoefte aan is.

Elk jaar weer worden de kratten goed gevuld door onze collega’s. Tijdens de coronapandemie zijn we op het idee gekomen om ook donaties per online betaalverzoek te accepteren, aangezien veel collega’s alleen nog maar thuis aan het werk waren.

Dit jaar waren er gelukkig geen coronamaatregelen meer, maar het betaalverzoek voor de Voedselbank is wel massaal door onze collega’s gedeeld met reisbegeleiders, familie en zelfs buren van onze collega’s hebben gedoneerd!

Van het opgehaalde bedrag zijn een aantal collega's op pad gegaan om boodschappen te halen: ons busje werd volgeladen met houdbare melk, rijst, pasta, thee, olijfolie, ingeblikte groenten en noem het maar op.

Op deze manier hebben wij afgelopen Kerst een recordaantal producten voor de Voedselbank ingezameld en daar zijn we met z’n allen ook super trots op! Wij willen alle collega's, reisbegeleiders, familie en buren bedanken voor de donaties... De lat ligt nu wel erg hoog voor Kerst 2023 ;-)

Wil je de Voedselbank ook ondersteunen? Kijk dan op de website van de Voedselbank op welke manieren je kunt helpen!